Tha se nuk pranon dekoratë nga Thaçi, si i hëngri fjalët e veta Arif Vladi!


Ditën e sotme, Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka dekoruar këngëtarët shqiptar, Arif Vladin, Nikollë Nikprelajn dhe Përparim Tomçinin për kontributin që e dhënë në art. Ishte Presidenti ai që publikoi fotografitë gjatë dekoratave të dhëna ditën e sotme. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Mirëpo, pikërisht Arif Vladi, në tetor të vitit 2016 kishte thënë në emisionin “Odeon” se nuk do të pranonte një dekoratë nga Thaçi, madje do të ndjehej i ofenduar, ndërsa ai shfaqet i buzëqeshur përkrah presidentit. “Mua më ofendon një dekoratë eventuale nga Hashim Thaçi, nga një president që është zgjedhur duke e ruajtur me policë e kalla shnikovë”, ishin fjalët e Vladit atë kohë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive