Të tjerët për Albin Kurtin: Ne kemi nevojë për bvrrështetas, e ai nuk është


Profesori universitar, Muhamet Hamiti, ka thënë në një debat televiziv se lideri i VV’së, Albin Kurti, nuk është një burrështetas dhe që ai e ka rrëzuar vetën me veprimet e tij. “Kurti është politikan, nuk është burrështetas. Rugova ka qenë burrështetas. Albini është politikan prandaj ndërhynë kështu në raportet me Amerikën”, ka thënë Hamiti. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive