Të shiturit dhe tradhtarët – Fjalimi Albin Kurtit që “dridhi” kundërshtarët e tij


Kjo deklaratë e Albin Kurtit po vazhdon të jetë virale edhe me tej në rrjetet sociale. Një deklaratë e liderit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, e që drejtohet për po.litikanët e Kosovës dhe Amerikën, është duke u shpërndarë shumë në rrjetet sociale, ku ai i quan të k’orruptuar, politikanët që besojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Sipas një faqeje “Ledion Media”, prapa së cilës dihet se qëndrojnë aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje, deklaratën e kreut të VV-së, e kanë titulluar “Amelika, mbulesa e t radhtarëve”.