Të gjithë e keni parë gruan e Glauk Konjufces më parë. Por kur ta shihni tani do ju kujtohet, është aktore e njohur në Kosovë

A e keni ditur që gruaja e Glauk Konjufcës është aktore e njohur në Kosovë?Fytyrat publike, qoftë të fushës së showbizit, politikës, humorit apo edhe të fushave tjera kryesisht ndahen në dy kategori, shkruan “Kosovarja”.Disa nuk e kanë problem të shfaqin familjen e tyre në publik për ta njoftuar me të tjerët, e disa ndonëse shumë të suksesshëm në profesionin e tyre, preferojnë që të jenë më të rezervuar në këtë aspekt.Por sot, këta të fundit vështirë se po mund ti ikin syrit të publikut e mediave, ngase pothuajse gjithqka tashmë është bërë më transparente, shkruan “Kosovarja”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Kurreshtja e njerëzve është gjithmonë të dijë më shumë, se kush me kë është i martuar etj, sidomos për fytyrat publike që kanë ndikim në shoqëri.Të gjithë e njohim Glauk Konjufcën, njëri nga deputetët më të zëshëm të Lëvizjes Vetëvendosje e të Kuvendit në përgjithësi. Është i pari për reagime, sugjerime e kritika në debatet që realizohen në Kuvend.Por, jo të gjithë e njohin familjen e tij dhe jetën jashtë Kuvendit e politikës, shkruan “Kosovarja”.Për ata që kanë kurreshtjen ta dijnë, Glauku është i martuar dhe ka fëmijë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU