Të fortit bashkë kundër Erdoganit / Gjermania mbështet Macronin


Gjermania ka reaguar për herë të parë në situaten verbale te Macron dhe Erdogan.

Ka qenë kryediplomati gjerman, Heiko Maas, ai që është deklaruar për këtë çështje. “Fjalet e Erdoganit ndaj Macronit janë të papranueshme. Ne qëndrojmë me solidaritet të plotë ndaj Francës në lutfën ndaj ekstremizmit islamik. Kjo çështje nuk ka të bëjë me islamin, por me estremistët rvasës”, ka thënë Maas. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive