Syla pas uljes së rasteve të reja: Ku jeni o popull i Kurtit, a u shnoshët meniherë sot? Pse po rreni?


Syla pas uljes së rasteve të reja: Ku jeni o popull i Kurtit, a u shnoshët meniherë sot? Pse po rreni?

Ku jeni o poplli i Albin Kurtit. A u shnoshët menihere sot? Prej 975 rasteve në ditë, paskan ra në 489 për 6 ditë… sot. Pse po rreni?Pse i paskeni shti masat, masi ranë numrat kaq shpejtë. Ja po rreni për numra, ja për masa të rënda ekstreme? Cila është rrena?Po ju jeni patologjik, ja rrenca kronik se rrenën e keni diagnozë. Kurrë nuk shnosheni.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve.