Sqarim për punëtorët pa kontrata, kështu mund të përfitojnë paga nga shteti


Ministria e Financave dhe Transfereve, ka publikuar sqarime në lidhje me pakon emergjente të Qeverisë së Kosovës, e cila u hartua për të ndihmuar qytetarët e bizneset për përballjen me pasojat e pandemisë CO VID-1 9.

Disa nga pyetjet më të shpeshta të cilat i kanë bërë punëtorët në lidhje me këtë pako, kanë qenë për punëtorët të cilët punojnë pa kontrata dhe për ata të cilët humbin vendin e punës si pasojë e vendimeve të Qeverisë së Kosovës të marra për masat parandaluese të përhapjes së co.ronavi.rusit. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive
.