S’përmbahet “çifti” në mes të Tiranës


Dy persona shihen teksa kryejnë mar rë dhë nie s*ek su al e në mes të rrugës, brenda makinës. Pamjet janë kapur nga një qytetare e rastësishme dhe janë dërguar në redaksinë e JOQ ALBANIA.

Një një moment vajza e ka kuptuar që po filmohet dhe ngre kokën, por qytetarja e fik filmimin. Kujtojmë se zona përballë Ministrisë së Drejtësisë është vendi i preferuar i disa vajzave apo edhe tran sgjin orëve që kërkojnë klientë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive