Sot u bëra Nënë pas 10 viteve martesë. Jam nënë e trenjakeve, kush me uron i dhënte Zoti ate qe i mungon


Sot u bera nene pas 10 viteve martes. Jam nene e tre femijve, Ku.sh me uron i dhente Zoti ate qe i mungon. Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpr.esa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene e 3 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive