Sot eshte ditelindja ime besoj se urimet per mua nuk kan fund, Kush me uron une e perqafoj shum

Sot eshte ditelindja ime andaj besoj se urimet per mua nuk kan fund kush me uron une e perqafoj shum vajza ime princesha ime urime ditëlindja e 4. Nje dit e re filloj në këtë datë të qmuar që me zemër e bekoj, kjo dat është gëzimi jon është dita e lindjes së vajzës tonë LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Prania jote më jep lumturi, buzëqeshja jote më dhuron dashuri dhe forcë…Falenderoj Zotin që të krijoj ty si një engjull, andaj për ty kam shumë urime sepse ti je dashuria me e madhe qe ka jeta jon andaj sot për ditlindje te uroj edhe vite të tjera me shëndet, lumturi dhe me plot gëzime… jeta LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE