Sondazhi në Serbi nuk e përjashton përsëri Iuftën me Kosovën


Hulumtimi i fundit i opinionit publik nga Qendra Beogradase për Politika të Sigurisë i publikuar të premten ka zbuluar se qytetarët serbë nuk e përjashtojnë Iuftën dhe intervenimin ushta.rak në Kosovë.

Këtë opinion e kishin edhe për Bosnje dhe Hercegovinë dhe Mal të Zi.Rezultatet e publikuara të premten treguan se qytetarët serbë si prioriteti më i rëndësishëm i politikës së jashtme e shohin ‘ruajtjen’ e Kosovës nën integritetin e Serbisë,forcimin e marrëdhënieve me vendet fqinje dhe me Rusinë./ Ju ftvjmë të hvpni markvntingvn për pak sekvnda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive