S*ks me mësuesen e fizikës në avion, por tani janë në gjyq! Si lindi dashuria e pamundur

S*ks s në tualetin e avionit, pas ndonjë gote të tepërt, gjatë fluturimit të kthimit nga një eksursionn shkollor në Swaziland, të Afrikës.

Por, jo mes dy studentëve, por mes një djali 16 vjeç dhe një mësueseje e cila shoqëronte grupin. Ajo tashmë ka përfunduar pas hek urave. Pas asja dite lindi një histori mes të dyve.

Nagjrja ka ndodhur në vitin 2015 por procesi gjyqësor ndaj Eleanor Wilson (në foto) – mësuese fizike në Dursley, Gloucestershire, Angli, po mbahet këto ditë. Mësuesja aku zo het për a bu zi m se ks al me të m it ur, por gjatë seancës, ai ajo, si vetë nxënësi kanë thënë se gjithëçka ka ndodhur me mirëkuptim mes të dyve dhe se bëhet fjalë për një histori dashurie.

Është zbulkuar se mës uesja ka mbetur edhe shtatëzë me adole shetin dhe më pas ka a b o rtu ar.