Skenat intime me Behar Merën/ Rita Lati e thote troç, me vjen turp por

Rita Lati ka rrëfyer se shumë nga skeçet e saj, as i shikon pasi i vjen turp por i ka bërë për shkak se kishte nevojë për para. Aktorja shqiptare Rita Lati e ftuar ditën e djeshme ka treguar shumë detaje nga jeta e saj personale. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU


E pyetur nga gazetari Ervin Kurti, nëse ishte penduar për ndonjë nga skeçet e humorit që ka realizuar në të kaluarën, Rita iu përgjigj: “A ka? Sa ka thuaj më mirë. Ka aq shumë sa nuk di ku të futem. Nuk i shoh kurrë skeçet e mia”. Rita u shpreh se kishte shumë nga skeçet e saj humoristike që i vinte turp t’i dëgjonte sërish por këto i ka bërë për shkak të pagesës së merrte se kishte nevojë për para.

“Jo më ka ardhur turp, por hapu dhé. E di si e ngushëlloj veten? Tak zarfi, dhe paguaja shkollën e Rozës. Nuk shoh asgjë timen, sa budalliqe, nuk i dua”, tregoi aktorja. Theksojmë se shumë skeçe intime Rita Lati i ka bërë edhe me aktorin e njohur Behar Merën. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU