Sk.andaloze ne Shkoder! Mësuesja bën gjeste të t.urpshme me nxënësin, të dy filmohen te zh.veshur

Një video sk andaloze po bën xhiron e rrjeteve sociale. Në të shihet një nxënës që përgatitet dalë nga një zonë e një shkolle bashkë me një mësuese, ku me gjasë kanë kryer akte të tu rpshme.

Siç shihet në video, mësuesja ngre pantallonat dhe fillon të rregullohet. Të njëjtën gjë fillon të bëjë edhe nxënësi. Sipas administratorëve të faqes “Antidroga”, e cila ka publikuar videon, pamjet janë kapur në Shkodër.

Ky është një rast i turpshëm dhe autoritetet duhet të reagojnë menjëherë dhe të zbulojnë të vërtetën.