Sipas Angela Merkel në mediumin Gjerman ky është politikani më i mirë shqiptarë


Zonja e parë e Gjermanisë Angela Merkel, kishte përshëndetur të gjithë popullin e Kosovës dhe e kishte uruar Albin Kurtin për postin si kryeministër të Kosovës i cili ishte zgjedhur nga populli. Ajo për një mediium gjerman, foli për përfundimin e zgjedhjeve të Kosovës që u mbajtën me 6 tetorë 2019. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive