Siguroni ushqime për 15 Ditë, Orë policore 24/7 duke filluar nga kjo ditë


Bashkia e qytetit i ka bërë thirrje qytetarëve të qëndrojnë në shtëpi pasi thekson se rre ziku është i madh.Qyteti jonë është i vogël dhe rre ziku për përhapje është shumë i madh, pasi personi i konfirmuar dhe familjar të tij kanë pasur kontakte të vazhdueshme me persona të tjerë në qytet”, thuhet në njoftimin e bashkisë, të shpërndarë në rrjetet sociale. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT