Si të veproni kur flini me dikë që gërhet

Të flesh me partnerin që vetëm gërhet është një nga gjërat më stresuese që mund të ndodhë. Më poshtë janë tri këshilla për ta lehtësuar këtë gjë. Mos u përqendroni në tingullin e gërhitjes: Po, kjo mund të thuhet më lehtë se sa të bëhet. Ndonjëherë, megjithatë, ju mund ta vendosni fuqinë e mendjes për të punuar dhe ta stërvitni veten të injorojë ose minimizojë tingullin e gërhitjes së partnerit tuaj. Ekzistojnë disa strategji që mund të përpiqeni t’i shpërqendroni: meditoni, dëgjoni një intervistë ose dëgjoni një meditim të drejtuar.

Ju përfundimisht mund të jeni në gjendje të stërvitni veten që të mos përqendroheni në tingullin e gërhitjes ose të paktën ta rregulloni atë mjaftueshëm që t’ju zë gjumi. Vendosni tapat e veshit: Një nga zgjidhjet më të lehta dhe të shpejta është të mbushni veshët tuaj me tapa veshi për të mbytur ose eliminuar tingullin e partnerit tuaj. Për fat të mirë, ka një varg të mirë zgjedhjesh, në varësi të nevojave tuaja.

Flini në një dhomë tjetër: Mos harroni fjalën e vjetër për mënyrën se si kohët e dëshpëruara kërkojnë masa të dëshpëruara? Kur gjithçka tjetër dështon, mund t’ju duhet të dilni nga dhoma natën. Mos u ndje keq nëse zgjedh këtë mundësi, veçanërisht nëse funksionon për ty. Hulumtimi ju mbështet. Një studim i vitit 2002 zbuloi se fjetja larg, dukej se në të vërtetë kontribuonte në një kënaqësi më të madhe martesore kur bashkoheni. Sidoqoftë, nëse ndiheni të vetmuar, sigurohuni që ta bëni të ditur partnerin tuaj që preferoni të jeni së bashku. Kjo mund t’i inkurajojë ata të përmirësohen.tch