Si nuk di të plaket! Mirhije Braha ua merr në kthesë edhe vajzave 20 vjeçe, ja sa në formë është


Mirhije Braha është një këngëtarë tejet e dalluar. Me poza të ndryshme në rrjete sociale, ajo shpesb kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.Duke u dalluar në paraqitet fi zike, ajo mbetet shembull për femrat e tjera. Edhe pse në moshë, ajo e ndjek stilin e veçantë. Këtë herë, me veshjen që ka bërë Mihrija e ka ekspozuar tejet shumë gjo ksin e saj. Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote . Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive