Si mund ta dalloni a ka kamera të fshehura në dhomat e zhveshjes


5 mënyra për të dalluar a jeni duke u përgjuar në dhomë të zhveshjes. Privatësia perceptohet ndryshe rreth botës, p.sh. në Gjermani thuajse të gjithë i mbajnë dyert e mbyllura me qelës, por në Amerikë është e kundërta, raporton “BrightSide”

Mirëpo të gjithë pajtohemi se do na pengonte shumë nëse dikush në mënyrë sekrete po na shikonte. Këto këshilla do i’u ndihmojnë ta dalloni nëse jeni duke u përgjuar në dhoma të zhveshjes në dyqane: Vëzhgoni dhomën për ndonjë objekt të dyshimt Mënyra më e lehtë për të gjetur ndonjë kamerë të fshehur është nëse i vëzhgojmë objektet me kujdes. Vëmendje të veçantë duhet të ju kushtojmë llambave, dekorimeve murale, rafteve etj. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive