Si Azem Hajdari i thotë Thaçit “Të tërheqi Zvarrë”


Tropoja, qyteza ku Azem Hajdari ishte deputet në vitin 1997, u kthye në s kenën e pë rplasjes së grupeve të a rmatosura nga Kosova. U vr anë disa nga u s htarakët e njohur të UÇK-së dhe FARK-ut. Në fakt është folur disa herë për këtë episod, i cili në këto ditë është sjellë sërish në publik /Pamje mePosht

Bëhet fjalë për një n gjarje që ka ndodhur në fillimin e viteve 90 të shekullit të shkuar, ku p rotag onistë janë dy persona mjaft të njohur: Azem Hajdari, lideri i lëvizjes studentore që r rëzoi k0munizmin në Shqipëri, i cili nuk jeton më dhe Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive