Shtëpia e dy vëllezërve, njëri punon në Gjermani, tjetri në Kosovë


Shtëpia e dy vëllezërve, njëri punon në Gjermani, tjetri në KosovëNë rrjetet sociale është bë hit i vërtetë fotografia e shtëpisë së përbashkët e dy vëllezërve, e ndarë në dy pjesë.Njëri prej vëllezërve është gurbetqar, e tjetri jeton këtu.Çka mendoni, cila pjesë e shtëpisë cilit vëlla i takon / Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive