Shtanget Balkani / Rusia furnizon Serbinë me pajisije të forta ushtarake


“Tridhjetë tanke moderne T-72 duhet të arrijnë si pjesë e marrëveshjes Vuçiq-Putin, të arritur në Soçi. Ato do t’i forcojnë ndjeshëm aftësitë tona ushtarake”, konfirmoi ministri serb i Mbrojtjes, Nebojsha Stefanoviç, për mediat në Beograd.

Ai po ashtu tha se, në të ardhmen, do të punohet për pajisjen e njësive speciale dhe të zbulimit. Mediat kanë raportuar se tanket e para nga donacioni rus kanë arritur në Serbi më 28 tetor. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive