Shqiptarja e njohur nuk përmbahet: E dua me Lamborghini, më mirë kvrvë sesa për mëshirë

“Preferoj që dikush të më thotë Kvrv se sa të jem për gjynaf apo për mëshirë”, kështu është shprehur Linda Rei në një intervistë të dhënë së fundmi kur është pyetur nëse është apo jo në një lidhje.

Pak kohë pas ndarjes nga i dashuri i saj biznesmen, lidhje kjo që bëri bujë kohë më parë Linda ka zbuluar se tani është single dhe se nuk pranon të ketë të dashur pa Lamborghini.

“Jam single dhe kështu dua të rri se shumë herë kam ndërruar jetën time për dashurin dhe e kam “ ngrënë” deri në fund, prandaj sot nuk e kam në plan fare të dashurohem ahahahah kur më kërkojne “mund të njihemi” përgjigja ime është: Pa lamborghini nuk i bëj pis këpucët 1000€ për ty. Dikush mund të mendoj që jam e lehte, jo s’jam e lehte thjesht vendosa të bëhem e tillë se fundja fundit realiteti botës ky është, dashuria ekziston por është me afat dhe kur skadon njëri nga të dy humb unë jam ajo qe kam humbur gjithmonë por s’do ia lejoj më vetes këtë preferoj që dikush të më thotë K*rv se sa të jem për gjynaf apo për mëshirë”, është shprehur Linda.