Shqiptari zihet me gruan në orën 01:00 të natës në Itali, bie nga bvllkoni 4 metër i lartë dhe përfundon në spitaI

Një burrë shqiptar është konfIiktuar me bashkëshorten e tij rreth orës 01:00 të natës në Biellese në Itali, por ka përfunduar duke rënë nga ballkoni dhe tani ndodhet në gjendje të rëndë në spitaI. Shqiptari ishte në gjendje të alkooIizuar kur është grindur me gruan dhe ka filluar të shkat ërrojë orenditë e shtëpisë.

Ai theu disa pjesë të mobiljeve, pastaj xhamat dhe në fund kur mbërritën karabinierët, u mb yll në një dhomë. Për t’i shpëtuar arre stimit ai shkoi në ballkon, ku për fatin e tij të keq rrëshkiti dhe ra nga lartësia 4 metër. Ai ndodhet në spital nën ruajtjen e kara binierëve, ndërsa policia po heton për zbardhjen e plotë të ngj arjes.