Shqiptari hyn me fanellën kuqezi në autobusin e Beogradit,‘tërbohen’ serbët: A do të ndodhte kjo në mes të Tiranës?

Një i ri shqiptar në Serbi është fotografuar me një fanellë ku dallohet flamuri kombëtar shqiptarë. Fotoja është bërë në një nga linjat e urbanë në qytetin e Beogradit, ku dhe me pas ka qarkulluar në rrjetin social ‘Facebook’. Në komente nuk ka shfaqje ra cizmi, por më së shumti mediat serbe dhe komentuesit vënë në dukje faktin se shqiptari, nuk kishte respektuar rregullat e pandemisë dhe se ishte pa maskë, ndërsa në lidhje me fanellën shqiptare shumica kanë thënë se nuk e njihnin flamurin shqiptarë.

Fotoja është bërë virale në Serbi, ku dhe ka marrë vëmendjen e mediave serbe. Ndërkohë që ato kanë ngritur pyetjen: Nëse e njëjta situatë do të ndodhte në Tiranë, a do të kishte të njëjtin reagim paqësor? Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave