Shqiptari Dritan Abazoviç, kërcënon serbët: “Gati të iki nga qeveria e Malit ë Zi!”


Përplasja e fortë në Mal të Zi po afron një krizë qeveritare. Në kohën kur NATO dhe Perëndimi po akuzon qeverinë serbe se në vend të antikorrvpsionit, po ja kthen vendin influencës ruse, ka ardhur një zhvillim shumë i fortë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Deputetët e Partisë së Dritan Abazoviçit, “E Bardha në të Zezë”, koalicioni Ura i kanë dërguar një kërkesë parlamentit të Malit të Zi, ku bën të ditur se ky grup parlamentar nuk është i gatshëm të votojë ligjin për pronat e Kishës Ortodokse Serbe. Qëndrim që pritet të sjellë përplasje të mëdha në koalicion.

Siç bën të ditur ‘Antena M’, një media malazeze që kundërshton qeverinë proserbe, në dokument thuhet se ligji “Për Fetë” të mos kthehet në një mollë sherri që rrezikon të ardhmen evropiane të Malit të Zi. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU