Shqiptarët ‘shkαtërrоjnë’ websitet e filmave, ja llojet e filmave që shohin më shumë


Filmat horror janë nga filmat më të pëlqyer dhe që krijojnë më shumë interes, por jo çdokush ka guximin t’i shohë deri në fund. Gjigandi i filmave “Netflix”, ka zbuluar 10 filmat që përdoruesit e saj nuk kanë arritur t’i shohin deri në fund, pasi janë konsideruar si shumë të frikshëm.

Duke folur për revistën prestigjoze “Forbes”, një zëdhënës i ‘Netflix’ zbuloi se lista është krijuar me ata filma që shikuesit i kanë parë vetëm 70% të kohëzgjatjes, përpara se të mbyllin aplikacionin apo të fikin televizorin. Lista përmban filma të rinj dhe klasikë horror