Shqiptarët në ushtrinë e Zvicrës gjatë ushtrimeve brohorasin: “Jemi shqiptarë nga Kosova”


Disa pjesëtarë shqiptarë në ushtrinë e Zvicrës janë mbledhur së bashku gjatë ushtrimeve duk brohoritur “jem shqiptarë nga Kosova”. Në një video të postuar në Facebook, gjatë ushtrimeve shihet se kjo ka qenë një iniciativë e marrë nga vetë ata. Në ushtrinë zvicerane ka një numër të madh të shqiptarëve. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive