Shota i çon “selam“ Shefqet Krasniqit, tregon a është më e mirë në shtrat apo kuzhinë


Shota Baraliu ka qenë e ftuar në intervistë në emisionin Aktorja dhe këngëtarja Shota Baraliu edhe në intervistën e saj të fundit ka ditur që të “nguc” të tjerët me deklaratat e saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ajo është pyetur edhe për deklaratat e fundit të Shefqet Krasniqit, të dhëna në një intervistë, ku tha se “gratë e kanë vendin në kuzhinë e burrat në odë”.

“Nuk e di çka ka deshtë me thonë me këtë.Gratë pos kuzhinës e kanë vendin edhe në krevat me flejtë, edhe në çdo vend tjetër sepse ka femra shumë të zoja që ja kalojnë edhe meshkujve”, ka thënë Shota.

“S’e di gruaja e tine a rrinë vetëm në kuzhinë apo nuk e di”, ka thënë ajo.“Unë në kuzhinë nuk është se jam farë fascionante shumë e madhe ose shumë e mirë por në vendet e tjera besoj që jam shumë e mirë”, ka thënë ajo. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU