Shok i mirë në ditë të vështirë! Presidenti rus i dërgon Erdoganit mesazh të madh


Presidenti Vladimir Putin, i ka shprehur ngushëllimet e tij presidenit Erdogan pas tërmetit 6.7 Riheter ditën e djeshme në Turqi. “Ju lutemi pranoni ngushëllimet e mia të thella për ata që humbën jetën në tërmetin në Izmir. Unë ju kërkoj të përcillni trihstimin dhe mbështetjen time për familjet dhe të afërmit e të ndjerit dhe dëshirën time për shërim urgjent për të lpagosurit”, thuhet në deklaratë Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive