Shkruan Gazeta “Novosti”: Anija Amerikane e ngarkuar me Årmê për Ushtrinë e Kosovës!


Një anije amerikane e ngarkuar me a rmë të teknolegjisë së fundit për nevojat e të ushtrisë së Kosovës është në rrugën e saj përtej Atlantikut që do të mbërrinë në portin e Durrësit në Shqipëri, shkruan gazeta serbe ‘novosti’.

Sipas gazetës, ngarkesa e me a rmë do të dërgohet për në b azat e F0rcave të Sigurisë së Kosovës. E përditshmja përmend më tej të dhënat e marra nga shërbimet serbe të sigurisë, të cilat kanë raportuar se “ky aranzhim konspirativ është pjesë e skenarit të Prishtinës për të marrë k ontrollin e pjesës veriore të Kosovës”.

Sipas gazetës të financuar nga Putin “Prapa kësaj loje qëndron Amerika, dhe i përshtatet planeve të autoriteteve të Prishtinës që synojnë krijimin e ushtrisë më 14 dhjetor”, thuhet në letër.