Shkon për trajnim, e reja e gjen veten të martuar. Nuk do e besoni si i ndodhi

Një vajzë e re vetëm 21 vjeçe pa pri tur ka pe rfu nd uar e martuar me një të panj ohur, ndërkohë që ishte pjesë e një martese “të improvizuar”.E reja ka thënë se asaj iu desh të luante rolin e një nuseje në një martesë të simuluar, si pjesë e trajnimit të saj për t’u bërë organizatore dasmash. Gjatë ceremonisë, ajo dhe i panjohuri nënshkruan një dokument të vërtetë martesor.Ajo e kuptoi se ishte martuar, pasi u kthye në Hong Kong, ku kërkoi ndihmë li gj or e. Po lic ia lokale tha se nuk ishin në gjendje ta ndihmonin për shkak të mungesës së provave, prandaj 21-vjeçarja iu drejtuar Federatës së Sindikatave të Hong Kongut (FSHK).“Është një formë e re e lidhjes në martesë nëpërmjet m ash tri mi t”, tha tha Tong Kamgyiu, drejtor i Komitetit për të Drejtat dhe Për fiti met e FSHK, për BBC. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Ndihem i zhg ënj ye r dhe nuk mund të besoj se po ndodh edhe në Hong Kongun modern”.Në maj, 21-vjeçarja, emri i së cilës nuk bëhet i ditur, pa në Facebook një njoftim për një kurs mbi grimin. Por, pas aplikimit, ajo u bind nga kompania që të kalonte në rolin e organizatoreve të dasmave.Ajo iu dha një trajnim falas për një javë në Hong Kong dhe iu tha që ajo duhej të merrte pjesë në një martesë të improvizuar në krahinën kineze të Fujianit për të kaluar kursin.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në korrik, ajo nënshkroi një dokument për aplikimin e martesës në një qendër të qeverisjes vendore. Sipas Postës Morning China Jugore, kompania i tha asaj se martesa do të ishte “e pavlefshme” më pas.Por pasi u kthye në Hong Kong, një nga shokët e klasës e bindi atë se ishte një m ash tri m.Ajo mbetet e martuar dhe tani duhet të kërkojë divorc. Është e paqartë se kush është burri i cili u martua me të dhe cili ishte qëllimi i ma sht ri mi t. Çdo vit, pol ic ia e Hong Kongut merr informacione për mesatarisht 1000 raste të m ash tri m it të martesave ndër-qytetase.Banorët kinezë që janë të martuar me një partner nga Hong Kongu janë në gjendje të aplikojnë për të banuar në qytet.