Shikojeni si Elvis Naci lë pa koment gazetarin me pyetjen që i`a parashtroi

Imami i “Xhamisë së Tabakëve” në Tiranë, Elvis Naçi, ka aq shumë pëlqime në rrje tin social Facebook, sa lirisht mund të thuhet se ua kalon edhe liderëve politikë. Naçi i cili tanimë ka rreth 380 mijë “ndj ekës” në Facebook, por postimet e tij, ka shpeshherë raste kur merr më shumë se 20 mijë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive