Shërohet Kurti, i rikthehet punës në parti!


Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti i është rikthyer jetës normale, pas qëndrimit dyjavor në shtëpi. Ishte i lnfektuar me Cov id-1 9, mirëpo edhe kjo “betejë” u mposhtë nga Kurti, transmeton Indeksonline. Më poshtë, video, Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive