Shemben ndërtesat në Turqi, si pasojë e tërmetit të fortë


Një tërmet i fuqihsëm prej 7.0 magnitudë ka g0ditur ishujt grek Samos dhe Dodekanez, duke u ndjerë deri në Stamboll të Turqisë. Mediat lokale kanë raportuar për dë me në ndërtesa dhe rrugë, e në Turqi janë filmuar shumë ndërtesa në qytetin e Izmirit duke u hsembur.