Serbia lëshon mesazhe të mëdha për Kosovën, ky është provokimi i ri serb


Kryeministrja e Serbisë, Ana Brnabiq e cila disa ditë më parë u emërua edhe njëherë kryeministre me 227 vota për dhe pesë kundër, e ka përmendur edhe Kosovën në momentin kur është bërë betimi para parlamentit. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kjo e fundit me anëtarët e saj të kabinetit gjatë betimit lexuan një pjesë ku thuhej se do ta mbrojnë Kosovën e që u referoheshin me Kosova e Metohi. “Betohem për besnikëri ndaj Republikës së Serbisë, me përgjegjësi dhe përkushtim do të përkushtohem në ruajtjen e Kosovës dhe Metohisë.”