Serbia kërcënon BE-në: “Pa na pyetur neve, asgjë nuk mund të bëni për Kosovën”


“Ne mbështesim zotin Lajcak, mbështesim dialogun. Shpesh e kemi thënë dhe e përsërisim – dialogu është diçka që është e rëndësishme për mbijetesën serbëve në Kosovë. Vetëm përmes dialogut dhe marrëveshjes me Beogradin mund të arrihet deri tek zgjidhja e kompromisit” porositi Petkovic. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai më tej porositi këcrënimin duke ngritur tensi0nin atë që të gjithë zyrtarët serbë e lexojnë nga e njëjta faqe se nuk do të ndodhë asgjë pa u pyetur Beeogradi.

“Të gjithë ata që provojnë të zgjidhin çështjen e Kosovës duke anashkaluar Beogradin mashtr0hen, zgjidhje mund të arrihet me Beogradin, të bisedojmë e të shohim se cila është kjo zgjidhje e kompromisit. E që dikush të shantazh0j Beogradin e të vazhdoj me veprime të njëanshme, ajo kohë ka kaluar” e mbylli shefi i zyrës Petkovic. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive