Serbia jep Alarmin: “Albin Kurti ka për qëllim Bashkimin e Kosovës me Shqipërinë!”


Në Kosovë është i pranishëm n aci0nalizmi i shqiptarëve që po përpiqen që të s pastrojnë e tnikisht Kosovën dhe të i bashkëngjiten Shqipërisë, Slobodan Zeçeviç nga Instituti për studime evropiane.

Duke qenë mysafir i emisionit të mëngjesit ai theksoi se qëllimi përfundimtar i kryeministrit të Kosovës është bashkimi me Shqipërinë.

“Albin Kurti ka sjellë një garniturë të re të politikanëve që flasin atë që shqiptarët flasin me dekadë – ata kanë qëllim që të bashkohen me Shqipërinë, qëllimin përfundimtar i tyre nuk është Kosova e pavarur. Kosova e pavarur është vetëm një etapë kah bashkimin me Shqipërinë”, tha Zeçeviç. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive