Serbët nxjerrin VlDEON/ Kur Biden kërkonte të bvmbardohej Beogradi

Mediat serbe kanë mbështetur në përgjithësi Donald Trump në fushatën presidenciale amerikane. Edhe lobi serb në SHBA bëri apele të shumta për të votuar kreun aktual të Shtëpisë së Bardhë. Ditët e fundit mediat serbe kanë rrëmuar nëpër arkiva dhe kanë nxjerrë edhe një video të vjetër të Joe Biden e vitit 1998 gjatë një debati në senatin amerikan për konfIiktin Kosovës – Serbi.

“Unë sugjerova që të bvmbardojmë Beogradin, kërkova të dërgoja pilotët amerikanë atje dhe të hidhja në erë të gjitha urat në Drin,” – është shprehur Biden. “Alo.rs” që ka botuar videon e cila është bërë virale shkon edhe më tej duke e krahasuar Biden me HitIerin duke u bërë thirrje serbëve të mos “harrojnë Iigësinë e tij”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive