S’do ta besoni, ja çka ju qet Sandwichave te kryeministri Hoti, tregon gruaja e tij (VIDEO)

S’do ta besoni, ja çka ju qet sendviqave kryeministri Hoti, tregon gruaja e tij.(VIDEO)
Një deklaratë e zëvendëskryeministrit, Driton Sylejmani ka bërë bujë në gjitha mediat. Ai tha se kryem inistri, Avdullah Hoti e merr bukën me vete nga shtëpia. Në një intervistë, gruaja e kryeministrit Hoti, ka treguar se me çka i hanë senvdiqat..

“Po është e vërtet që ai hanë sendviqa. Atij i pëlqejn ata që janë me sallam dhe ju qet…” shtypn1 haps1r3n posht3 p3r ta par3 v1d3on