Sa histori e bukur/ Xhensila flet për dashurinë me Bes Kallakun: E doja që ditën e parë…

A ishte dashuri me shikim të parë ajo e Xhensilës me Besin?

Me të parë jo por, “dashuri me shikim të tretë, të katërt”. Kështu u shpreh sot Xhensila Myrtezaj në një intervistë me Alaudin Hamitin. Ajo la të kuptohej se durimi i Besit dhe zgjuarsia e tij solli atë që sot Xhensila është bashkëshortja e aktorit të njohur të humorit.

A ishte dashuri me shikim të parë ajo e Xhensilës me Besin? Me të parë jo por, “dashuri me shikim të tretë, të katërt”. Kështu u shpreh sot Xhensila Myrtezaj në një intervistë me Alaudin Hamitin. Ajo la të kuptohej se durimi i Besit dhe zgjuarsia e tij solli atë që sot Xhensila është bashkëshortja e aktorit të njohur të humorit.

A ishte dashuri me shikim të parë ajo e Xhensilës me Besin? Me të parë jo por, “dashuri me shikim të tretë, të katërt”. Kështu u shpreh sot Xhensila Myrtezaj në një intervistë me Alaudin Hamitin. Ajo la të kuptohej se durimi i Besit dhe zgjuarsia e tij solli atë që sot Xhensila është bashkëshortja e aktorit të njohur të humorit.

“Po mundohemi ta rritim Ajkën me shumë thjeshtësi e mos të paragjykojë, qoftë ai i bardhë qoftë ai i zi, qoftë ai i pasur apo i varfër. Mundohemi ta bëjmë që të jetë një njeri i mirë dhe s’ka sesi të mos jetë e suksesshme”