Ruari O’Connell: Kosova është shtet i Pavarur dhe Sovran, nuk ka gjë Negative e as Destabilizuese


Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Ruari O’Connell, iu ka bërë thirrje serbëve që të mos kenë f rikë nga ushtria e Kosovës.

“Kosova është shtet i pavarur dhe sovran dhe mund të formojë f0rca të amrat0sura. Fakti i thjeshtë se ka f0rca të armat0sura nuk është as një gjë negative dhe as destabilizuese. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Nuk është një ndryshim i madh, nuk mendoj se ka ndonjë qëllim që dikush ta p ushtojë Mitrovicën apo ta p ushtojë veriun e Kosovës. Nuk mendoj që ushtria e Kosovës ka për synim që të përdor f0rcat e asaj k undër serbëve të Kosovës”, deklaroi O’Connell.