Rrëfimi i ish-ushtarit serb për krimet në Kosovë: Një pjesë e trupave kanë përfunduar në shkritoren e Smederevës

Sonte ekskluzivisht për “Debat Plus” me Ermal Pandurin në RTV Dukagjini, ish-pjesëtari i ushtrisë jugosllave ka treguar detaje tr onditëse se si janë zh dukur k ufomat e shqiptarëve të v rarë në vitin 1998-1999. sh-ushtari serb thotë se ka dëshmitarë se një pjesë e k ufomave kanë përfunduar në Smederevë ku janë dj egur në shkritore, përcjell Teleafi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Një pjesë e k ufomave kanë përfunduar në Smederevë, në shkritore. Ashtu siç i kanë shkrirë tanket dhe pajisjet luftarake janë shkrirë edhe k ufomat”. Për mungesën e dëshmive, ish-ushtari serb thotë se shumë pak njerëz kanë marrë shënime. “Ne nuk kemi pasur aparate fotografike. Mund të flasim vetëm nga shënimet zyrtare që i kemi marrë”. Ai thotë se në një terren ku kanë operuar nuk e kanë ditur që ka pasur va rrezë masive.“Bëhet fjalë për 140 njerëz që janë v rarë”, tregon më tej ish-u shtari serb. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive