Rrëfimi i 17-vjeçares: E bëra me katër djem në një festë, tani jam shtvtzënë

Një adoleshente i ka shkruar psikologes të “The Sun” për t’i këshilluar ndihmë pasi ka ngelur shta tzënë dhe se e ka zënë paniku. Letra e 17-vjeçares: Piva shumë al kool dhe kreva marrë dhënie seksuvle me katër meshkuj të ndryshëm. Ishte e gjitha çmenduri dhe qejf, por tani jam shtatzënë dhe jam e frikësuar. Jam vetëm 17 vjece dhe kam nisur kolegjin. Kjo verë ka qenë shumë e mërzitshme për mua pasi në qytet nuk ka asgjë për të bërë. Shoqja ime më tha se kishte takuar një djalë svksi në një klub nate dhe ai na kishte ftuar të dyjave në një festë të madhe pak më larg. I thashë mamasë që do kaloj natën te shoqja dhe të dyja hipëm në autobus. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Ishte një shtëpi e madhe dhe nuk ishte asnjë tjetër i moshës tonë. Të gjithë dukeshin në të 20-at. U ndjeva nervoze dhe piva disa pije për tu relaksuar. Një djalë i bukur më qeshi. Muzika ishte e lartë dhe ai bërtiti që ta dëgjoja: “Hajde shkojmë diku ku mund të dëgjojmë veten”. U ngjitëm sipër dhe më tha se dukesha shumë svksi. Folëm pak, u pvthëm. Më pas më shtriu me delikatesë në krevat dhe bëmë svks. Fjetëm pak dhe më pas më zgjoi me zhurmën që po bënte kur po dilte nga dhoma.

Ai nuk u kthye më, por një djalë tjetër hyri për të më pyetur nëse jam mirë. Ne folëm pak. Ndihesha më e sigurt në dhomat sipër sesa poshtë ku ishte rrëmujë dhe zhurmë. Ky djalë dukej shumë i mirë, edhe ai donte svks. Mu duk eksitvese dhe joreale, sikur ishte një film ku shihja veten. Më pas erdhën dy djem të tjerë që dukeshin sikur ishin miqtë e tij. Pjesa tjetër ishte e turbullt, por e di që bëra svks edhe me ata. Shoqja ime më zgjoi rreth orës 4 të mëngjesit duke më pyetur se çfarë kishte ndodhur. Hipa në autobus në mëngjes për tu kthyer në shtëpi dhe kisha një ndjenjë të çuditshme.

Tani zbulova se jam shtvtzënë dhe më bën të ndihem e lumtur, por edhe e frikësuar në të njëjtën kohë. E di që do jem një nënë e përkryer por nuk di cili nga ata djem është babai. Mbi të gjitha, nuk di si ti gjej. Nuk mendoj se mund ta gjej shtëpinë sërish. Përgjigja e psikologes. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Jam tepër e shqetësuar për ty. Paska qenë një natë tepër e frikshme. Ata djem nuk duhet të kishin kryer mvrrëdhënie me ty. Po ta marrësh këtë çështje ligjërisht, ata të kanë përdhvnvar. Por shtvtzënia është problemi më urgjent tani. Ti je vetëm 17 vjeçe, je ende në kolegj dhe jeton me nënën tënde. Si mendon se mund të rrisësh një fëmijë? E ke menduar se si do ta ndryshonte jetën? Mos bëj asnjë veprim pa u menduar mirë. Do të dërgoj një letër që shpjegon çdo gjë për shtvtzënitë e papritura.