Rrëfehet gruaja dredh.arake: Ja pse e bëjë me të tjerë. Burri e di, por nuk ka çfarë të më bëjë


Një histori tra.dhtie bashkëshortore është zbu.luar për “Daily Star” nga një grua, përdoruese e rrjetit so.cial “Ashley Madison”, i specializuar pikërisht në krijimin e lidhjeve jashtëmartesore.50-vjeçarja tregoi arsyet pse pëlqen ta tra.dhtojë të shoqin. Ajo ka treguar se me bashkëshortin ka katër fëmijë dhe se kishte një lidhje katër vjeç are jashtë martesore të cilën ai ia zb uloi…JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU