Rra hje masive në një ndeshje basketbolli, i gjithë ekipi kundërshtar vrapoi pas një lojtari

Ndeshja miqësore ndërmjet BC Dinamo Odessa dhe BC Ternopil në Ukrainë, nuk ka qenë aspak miqësore.

Në fakt, dy skuadrat janë përfshirë në një përl eshje masive fiz/ike, ndërsa e gjithë ngjarja është xhiruar nga kamerat. Njëri nga lojtarët e Odessas mori një god/itje në kokë nga një basketbollist kundër/shtar dhe tij i doli në mbrojtje një basketbollist amerikan dhe këtu nisi e gjitha.

Disa nga lojtarët u përpoqën ta qetësonin situatën, megjithatë kishte të tillë që nuk hiqnin dorë nga zgjidhja me dh/unë. Ndërsa në një moment, e gjitha skuadra e Ternopilit shihej duke vrapuar pas një basketbollisti të Odessas, i cili ikte nëpër palestër.