Robert Berisha fotografohet pranë ‘të dashurës’

Lamtumirë Nora! Pas deklaratave bòmbë dhe udhëtimeve në Nju Jork, Robert Berisha fotografohet pranë ‘të dashurës’. Deklarata bòmbë e modeles Jessica Kadiu, e cila pranonte lidhjen me Robert Berishën,hape-ree.klamn, dhe shiko-videon, e tyre, bëri bujë në mediat shqiptare pasi këngëtari e kishte mohuar kategorikisht romancën në verën e kaluar, kur u panë së bashku në Turqi.

Modelja tregonte se e dashuronte Robertin akoma dhe shpresonte që një ditë të mund të ktheheshin sërish bashkë, duke e falenderuar ndërkohë për të gjithë dashurinë që ai i kishte dhuruar. Por pavarësisht se ajo ëndërronte rikthimin me të, Roberti nuk reagoi publikisht pas kësaj deklarate dhe menduam se gjërat u lanë me kaq, por jo.