Reagon Vuçiq: krejt Kom andantat e UÇK-Së do te arre stohen, keshtu jemi marr vesh

Vuçiq:ka folur per ngjarjet qe po ndodhin ne Kosov aj ka thën se kjo qe po ndodh është e pritur dhe keshtu duhet te ndodhte ma heret, por ma ne fund erdhi dita.
Vuçiq tha se kjo është shum e drejt dhe keshtu jemi pajtuar te ndod, kjo është vetem fillimi sepse duhet te arrestohen edhe shum ushtar te Uçk-së sepse ata kan bër kirime ndaj Serbeve Reagon Vuçiq: krejt Kom andantat e UÇK-Së do te arre stohen, keshtu jemi marr vesh