Ramush Haradinaj befason te gjithe! Tregon menyren e vetme se si do Bashkohet Kosova me Shqiperine


Ramush Haradinaj, kryetari i AAK dhe njehere kryeminister i Kosoves tha: Nese Kosoves i pa mundesohet aneta.resimi ne OKB dhe NATO te bash.kohemi me Shqiperine. Kryetari i AAKse, Ramush Haradinaj serish ka per mendur bashkimin kombetar. Haradinaj ka thene se nese i pa mundesohet Kosoves anetare.simi ne OKB dhe NATO, duhet te bash.kohemi me Shqiperine.

Keto komente Haradinaj i dha gjate mani.festimit qendror ne Verrat e Llukes se Deçanit, ku u be paj.timi i gjaqeve 22 vite me pare.

Nese i pamunde.sohet Kosoves anetaresimi ne OKB, anetare.simi ne NATO ne duhet te bashko.hemi me Shqiperi, deklaroi Ramush Haradinaj.