Ramiz Kelmendi: ‘Me 200 Euro në Kosovë rrnon si mbret dhe veq mish han 30 ditë, jeta e lir këtu’?

Kelmendi: ‘Në Kosovë me 200 euro pagë, kalon si mbret’
Ish deputeti i Partis Demokratike të Kosoves, Ramiz Kelmendi gjate një interviste naten e mbremshme ka folur per jeten ne Kosove.

Kelemendi tha se ne Kosove ka punë për ata që duan të punojn, jo te sillen rrugeve te qytetit dhe me 200 euro page ne Kosove e kalon mujin si te ishte mbret. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Kelmendi: ‘Në Kosovë me 200 euro pagë, kalon si mbret’
Ish deputeti i Partis Demokratike të Kosoves, Ramiz Kelmendi gjate një interviste naten e mbremshme ka folur per jeten ne Kosove.

Kelemendi tha se ne Kosove ka punë për ata që duan të punojn, jo te sillen rrugeve te qytetit dhe me 200 euro page ne Kosove e kalon mujin si te ishte mbret.